Be active -viikon kuvakavalkaadia

Jalkapalloilua Puistolassa Koudan kentällä.

Kesälän piharastit Malmin peruskoulun Kesälän toimipisteessä. Liikunnallisia rasteja toimipisteen pihalla. Toiminnan toteutti Helsingin liikkuva koulu yhteistyössä lähialueiden iltapäivätoimijoiden kanssa. Kaikki innokkaat olivat tervetulleita osallistumaan.

Laajasalon likkuntapuistossa Liikkis ip-kerhon, Seurakunnan ip-kerhon ja MLL-Laajasalon  tapahtuma oman alueen  ip-kerholaisille. Tapahtumassa oli buffausta eli pehmomiekkailua valmentajien ohjauksessa, sirkustemppuja eli hyppistä ja helppoa akrobatiaa (Circus Helsinki ) sekä Funky Team Cheer- valmentaja tanssitti lapsia.

 

HNMKY:n Kontulan iltapäiväkerhossa toimintaviikkoa vietettiin mm. pihaleikkien, joukkuelajien ja metsäretkien merkeissä. Satuhetki toi mukavan rentoutumishetken liikuntahulinan keskelle.

Liiku itsesi Iloiseksi! Tapanilan urheilukeskuksessa lajeina Futsal, Norsufudis, Lötköpötkösähly, Salibandya (paikalla maajoukkue/liigapelaajia), Temppurata, Discotanssi ja ongelmanratkaisua ulkona. Tapahtuma oli kaikille avoin ja useat lähialueen ryhmät olivat mukana.