Be Active – liikunnallinen viikko iltapäiväkerhoissa 12.9.–16.9.2016

 

Be Active –viikko on osa Helsingin koulujen European week of sport kokonaisuutta. Tapahtuma on kohdennettu 1.-2.luokan oppilaille.

 

Toimintaviikko perustuu sekä toimintapaikkakohtaiseen että alueellisiin yhteisiin tapahtumiin. Iltapäiväryhmissä toteutetaan liikunnallista toimintaa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden, leikkipuistojen, koulun, urheiluseurojen sekä huoltajien ym. sidosryhmien kanssa. Tapahtumat voivat olla vain omalle ryhmälle tarkoitettuja tai kaikille avoimia. Tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumaan omassa arjessaan ja liikkua viikon aikana erityisen paljon.

Oheisen linkin kautta kartalta näkee viikon aikana toteutettavia tapahtumia.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1OBGZSeKgfiOVzlZFK2axjwrKpG4

Be active-kartta